Andra dagen startar... - World Cup Women

Andra dagen startar...

Skrivet 26 oktober 2019 07:30
Ändrad 28 oktober 2019 11:00
Sandviken och Skirö är det morgonpigga mötet om startar dag 2 i årets WCW. Det skall erkännas direkt att det är två oerhört motiverade lag som kommer in på isen. Sandviken tar kommandot och skapar direkt ett läge som resulterar i 1-0 redan efter 1,5 minut. Efter 10 minuter lyser resultattavlan 2-0 och Sandviken dominerar händelserna på planen. Skirö äter sig in i matchen och inom loppet av 3 minuter har Wilma Wachenfeldt både presenterat sig och tackat för kaffet. 2-2 står det efter ca 23 minuter. Det blir inga fler mål under ordinarie matchtid. Det saknas dock inte chanser. Bägge lagen går för seger. Vi avslutar således med straffläggning vilken Sandviken vinner. anmärkningsvärt är att det på 6 staraffar endast blir ett mål.

Nästa nyhet: 50/50 Lotteri Fredag

Skrivet 25 oktober 2019 14:50
Fredagens 50/50 Lotterivinst har utfallit på nr G56 (vitlott med blå prickar) vinnaren kan inkassera 1040kr i kiosken på läktaren. Läs mer