Semifinal 1. Västerås-Skutskär - World Cup Women

Semifinal 1. Västerås-Skutskär

Skrivet 28 oktober 2018 11:16
Ändrad 28 oktober 2018 11:27
Nu är vi framme vid den första semifinalen som kommer att spelas mellan Västerås-Skutskär klockan 11:30.

Västerås har så här långt vunnit samtliga sina matcher och med en imponerande målskillnad på 28-3.

Skutskär å sin sida har 3 vinster och 1 förlust och en målskillnad på 16-4. Plumpen i protokollet kom i den sista gruppspelsmatchen mot ryska Record som vann med 3-1 och som spelar i semifinal 2 lite senare.

Det går att streama matchen direkt på StayLive och det är helt gratis. Vill ni inte det så kan ni följa matchen via elitrapport. Länkarna hittar ni in under.

Elitrapport>>

StayLive>>

Nästa nyhet: AIK segrade mot Sandviken

Skrivet 28 oktober 2018 10:49
Det blev en jämn kraftmätning mellan Sandviken och AIK. Första halvlek var väldigt jämn och lagen slet för att få in första bollen. Men det dröjde inte länge efter att andra halvlek dragit igång så gjorde AIKs Sofia Ihren första målet. 2-0 kom sedan av Karina Lipanova genom en straff. Sandviken lyckades dock få in ett mål tillslut på deras femte hörna av Michelle Löfblad. till slutresultatet 2... Läs mer