AIK segrade mot Sandviken

Skrivet 28 oktober 2018 10:49
Ändrad 28 oktober 2018 10:54
Det blev en jämn kraftmätning mellan Sandviken och AIK. Första halvlek var väldigt jämn och lagen slet för att få in första bollen. Men det dröjde inte länge efter att andra halvlek dragit igång så gjorde AIKs Sofia Ihren första målet. 2-0 kom sedan av Karina Lipanova genom en straff. Sandviken lyckades dock få in ett mål tillslut på deras femte hörna av Michelle Löfblad. till slutresultatet 2-1.

Ni kan se matchen i efterhand på länken till StayLive in under.

Elitrapport>>

StayLive>>

Nästa nyhet: Skirö drog det längsta stråt i dagens andra match

Skrivet 28 oktober 2018 09:29
Skirö och Sudet har precis avslutat sin sista match för denna cup och det var en jämn match men Skirö var det bättre laget och tog hem segern med 4-2. Vi pratade med Skirös målvakt Hanna Makkonen som också blev matchens lirare. - Vi hade en bra känsla idag och bra peppning innan matchen. Vi hade en bra inställning men jag tycker att vi svacka lite mycket, vi kunde hållit tempot uppe hela matc... Läs mer