Powered by

Semi 1: Skutskär - Villa

Skrevet 27 oktober 2019 11:19
Edited 28 oktober 2019 11:19

Dagens första semifinal gjordes upp mellan Skutskar och Villa Lidköping. En jämn match som slutade med seger för Skutskar med 3-2 (2-1).

Efter en avvaktande inledning av matchen, sätter Skutskar 1-0 på en hörna genom Emma Ahlander.
I den 18 matchminuten snor Olga rodinova bollen på högerkanten, trycker sig förbi försvaret, drar målvakten och utökar ledningen till 2-0. Innan halvleken är slut åker Villas Malin Kall igenom laget, passar ut bollen till Matilda Svenler som snyggt sätter 2-1. Resultatet står sig halvleken ut.

I andra halvlek gör Matilda svenler en solo rajd på vänsterkanten och sätter ett välplacerat skott vid bortre stolpen. Villa kvitterar till 2-2. I 43 matchminuten drar Johanna Pettersson med sig ett backande villa försvar åt höger och sätter bollen i målvaktens högra sida.

Sammantaget en jämn match mellan två bra lag där Skutskar lyckades hålla undan och är nu klara för final.

Neste nyhet: Två placeringsmatcher klara

Skrevet 27 oktober 2019 10:00
Den tredje dagens spel i WCW2019 betyder såklart semifinal och så småningom Final. Det betyder också placeringsmatcher. det lag som kom på femte plats i sin respektive grupp inleder därefter 4:orna, 3:orna därefter semifinaler och Final. I dagens första match spelade således KS Bandy mot Hövik. En tät match där KS bandy till slut står som segrare med 3-1. Kanske ville KS lite mer än Hövik denn... Les mer