Sibskana tog sin första seger

Skrivet 26 oktober 2019 08:30
Ändrad 28 oktober 2019 11:06
I dagens andra match möter Hövik Irkutskbördiga Sibskana. Det skall visa sig bli en riktigt rolig match att titta på. Hövik börjar starkt och tar ledningen. Sibskana replikerar och kvitterar. Hövik tar återigen ledningen och ser starka ut. Sibskana skall dock visa att det finns både kraft och vilja kvar. 2-2 och ledning med 3-2 och nu har matchen svängt. Hövik jagar kvittering och Sibskana kontrar livsfarligt när det blir lite mer is att åka på. Hövik lyckas få till en kvittering och sekundrar tickar iväg. 3-3 och ytterligare en starffläggning hägrar. I matchens sista ordinarie minut lyckas Sibskana avgöra matchen och en första seger i Word Cup sammanhang är ett faktum.

Nästa nyhet: Andra dagen startar...

Skrivet 26 oktober 2019 07:30
Sandviken och Skirö är det morgonpigga mötet om startar dag 2 i årets WCW. Det skall erkännas direkt att det är två oerhört motiverade lag som kommer in på isen. Sandviken tar kommandot och skapar direkt ett läge som resulterar i 1-0 redan efter 1,5 minut. Efter 10 minuter lyser resultattavlan 2-0 och Sandviken dominerar händelserna på planen. Skirö äter sig in i matchen och inom loppet av 3 m... Läs mer